Buradasınız

6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun İle İlgili Eczacılar Odası Üyelerine Bilgilendirme Sunumu Yapıldı.

6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun İle İlgili Eczacılar Odası Üyelerine Bilgilendirme Sunumu Yapıldı.

Malatya Eczacılar Odası ile Vergi Dairesi Başkanlığımız işbirliğiyle hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun'un bilgilendirme toplantısı Eczacılar Odası konferans salonunda yapıldı.

Toplantı Vergi Dairesi Başkanımız Yunus POYRAZ, Gelir İdaresi Grup Müdürleri, Birim Amirleri, Eczacılar Odası Başkanı Tahir ÖZELÇİ ve Eczacılar Odası üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kanunun amacı, kanun kapsamına giren ve girmeyen alacaklar, kesinleşmiş alacakların yapılandırılması, ihtilaflı alacakların yapılandırılması, inceleme ve tarhiyat safhasındaki alacakların yapılandırılması, pişmanlık beyanlarının yapılandırılması, matrah artırımı, işletme kayıtlarının düzeltilmesi, bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılması, kanundan yararlanma şartları, başvuru, taksit sayıları ve ödeme ile Eczanelerde kayıt düzeltme konularında bilgilendirme ise Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürü Ebru AYHAN ile Fırat Vergi Dairesi Müdürü Barış SÖNMEZ tarafından yapıldı.

Bilgilendirme sunumu sonrasında sorulan sorular cevaplandırıldı.

SUNUMDAN GÖRÜNTÜLER